• Με μετρητά στην περίπτωση που η αγορά γίνεται με φυσική παρουσία στο φυσικό κατάστημά μας.

 

• Με αντικαταβολή στην περίπτωση που η αγορά γίνεται είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook, είτε τηλεφωνικά, .H αποστολή εκτελείται μέσω της μεταφορικής εταιρείας Speedex, και μπορείτε να πληρώσετε στον εκπρόσωπο της μεταφορικής κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.

Το επιπλέον κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,50 € (με ΦΠΑ).

 

• Με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της Εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή των προϊόντων γίνεται μετά την εμφάνιση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας, ή μετά την αποστολή από μέρους σας του αποδεικτικού κατάθεσης στο e-mail: loris@loris.gr.

Τυχόν πρόσθετα τραπεζικά έξοδα ή κρατήσεις από τρίτες τράπεζες, επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Για αποφυγή περιττών καθυστερήσεων, στο έντυπο της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμό σας, ενώ είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό, εφόσον η παραγγελία γίνει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, να αναγράφεται και ο αριθμός της παραγγελίας.
Η κατάθεση μπορεί να γίνει στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

ΙΒΑΝ: GR92 0171 7750 0067 7512 6273 561

BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: VENALKO ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

• Με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας
Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, μεταφέρεστε κατευθείαν στο περιβάλλον του Πειραιώς Paycenter, όπου και συμπληρώνετε τα στοιχεία στη σχετική φόρμα. Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro. Οι συναλλαγές σας με κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από εξελιγμένα συστήματα online ασφαλείας της τράπεζας Πειραιώς. Ο πελάτης ολοκληρώνοντας τις αγορές του και εκκινώντας τη διαδικασία πληρωμής στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter όπου ενημερώνεται για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το Πειραιώς Paycenter, το οποίο ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Ο πελάτης έχει αυτόματα επιστρέψει στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης από όπου και ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Να σημειωθεί ότι με τον τρόπο αυτό η Εταιρεία μας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας.

Εννοείται πως Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορεί να γίνει και με αγορές από το φυσικό μας κατάστημα.